Ajans Demirci

Başkan Selçuk, Söz Verdiği Yatırımı Kazandırdı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Selçuk, Söz Verdiği Yatırımı Kazandırdı.
185 views
19 Aralık 2023 - 13:49
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci’nin yıllardır beklediği doğal gaz yatırımında evlere bugün ( 19.12.2023) gaz verilmeye başlandı.

İlçe merkezinde hat döşeme çalışmalarının tamamlandığı Şehreküstü, Çamlıca ve Yağmur mahallelerinde abonelik ve evine kombi kurulumu yapan vatandaşların evlerine doğal gaz verilmeye başlandı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün’de ilçe merkezinde evinde doğal gaz sevinci yaşayan İsmail Sönmez’e misafir oldu.

Demirci’de 42 haneye bugün itibariyle doğalgaz verilmeye başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Demirci’mize doğal gaz kazandırmak için büyük çaba sarf ettik. Biz siyaseten üzerimize düşeni yaptık. Hükümetimiz de hiçbir ricamızı kırmadı. Bazı talihsizlikler yaşamamıza rağmen bu bir başlangıç. Artık bugünden itibaren Demirci’miz doğal gazın konforundan en iyi şekilde faydalanacak. Hedefimiz 2 yıl içerisinde Demirci’mizin tamamında doğal gaz kullanımını sağlamak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum “dedi.

BAŞKAN’DAN YENİ MÜJDE, 100 HANEYE HÜKÜMETİMİZDEN DESTEK

Başkan Selçuk’un, doğal gazı evine alma noktasında sıkıntı yaşayan 100 hanemize de hükümet tarafında da destek sağlanacağını müjdeledi.

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün ise “ Hükümetimiz vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sunacak hizmetler sunuyor. Devletimiz her yerde olduğu Demirci’mizde de dağları delerek bu yatırımı bizlere ulaştırdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Hükümetimize teşekkür ediyorum “dedi.

Vatandaşlardan İsmail Sönmez” İlçemizde bugün kullanıma başlandı. Demirci’mizde hayaldi gerçek oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Doğal Gaz’ın konforundan ve ekonomik kolaylığından faydalanacak” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu