Ajans Demirci

Demirci’de Kuyumcu Soymaya Çalışan 5 Kişi Tutuklandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirci’de Kuyumcu Soymaya Çalışan 5 Kişi Tutuklandı
119 views
16 Ocak 2024 - 8:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci Emniyet Müdürlüğünün, kuyumcuyu soymak isterken suçüstü olarak yakaladığı 5 hırsız mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14 Ocak 2024 / Pazar sabah saatlerinde kimliği belirsiz 5 kişi Cumhuriyet meydanında faaliyet gösteren Karaca kuyumculuk işyerini soymak istediği esnada İlçe Emniyet Müdürlüğü mobese izleme merkezinde görevli polisin dikkati ile tüm ekipler harekete geçti.

Demirci Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekipleri kısa sürede belirtilen adrese ulaştı.

Polislerin gelmesi ile panik yaşayan 5 hırsız ekiplerin koordineli çalışması ile kısa sürede kıskıvrak yakalandılar.

İzmir’den geldikleri öğrenilen ve polis ekiplerince gözaltına alınan A.  A. (21), U. K. (19), O. G. ( 18), F. K. (19) ve M. K. (25) ifade ve işlemlerinin ardından Demirci Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.

5 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Plakaları sansürlenmiş otomobilin ise kiralık olduğu, otomobilde yapılan aramada kesici aletler, levye ve muşta gibi aletlerinde çıktığı öğrenildi.

Karaca Kuyumculuk sahibi Şevket Küçükkaraca’da, Polisimizin dikkati ve gayreti ile işyerim soyulmadı. Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya’da 14 Ocak Pazar günü kuyumcu soygununu önleyerek, görevini hassasiyetle yapan İlçe Emniyet Müdürü Barış Kayar ve Emniyet Müdürlüğü personelini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu