Ajans Demirci

Demirci’de Parke Taşı Döşeme ve Yol Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirci’de Parke Taşı Döşeme ve Yol Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
544 views
22 Ocak 2024 - 12:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci’de altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı düzenleme çalışmaları da hızla devam ediyor.

2024 yılı Ocak ayı itibariyle Dr. Mehmet Akarsu mahallesinden başlayan parke taşı döşeme ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında birçok sokak yolu döşenerek hizmete sunuldu.

Yüklenici firma tarafından yapılan parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra belediyemiz fen işleri ekipleri de rögar kapaklarının çevre düzenlemesini gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ‘de Selendi caddesi üzerinde prestij caddesi yapımı kapsamında parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Taş desteğini Manisa Büyükşehir Belediyesinin sağladığı Salihli girişinde belediyemiz ekiplerince hem kaldırım düzenleme ve hem de kaldırım kenarlarına yeşil çit montajı yapılıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Dr. Mehmet Akarsu mahallemizden başlattığımız parke taşı döşeme ve yol düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birçok sokakta çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Ekipler hızla sokak yollarının daha düzenli ve güzel bir hale gelmesi için çalışıyor. Diğer yandan Manisa Büyükşehir Belediyemizde selendi caddesi üzerinde prestij caddesinin yapımına hızla devam ediyor “dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu