Ajans Demirci

Başkan Selçuk, Salona Sığmayan Kalabalığa Hitap Etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Selçuk, Salona Sığmayan Kalabalığa Hitap Etti.
250 views
28 Kasım 2023 - 13:29
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, düzenlediği halk toplantısında ilçeye kazandırdığı yatırımları ve yeni yapılması planlanan yatırımları anlattı.

25 Kasım 2023 / Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ev sahipliğinde yatırım değerlendirme ve yeni yatırım projeleri konulu program düzenledi.

Programa AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, İlçe Meslek Odası Başkanları, İlçe Merkezi ve Kırsal Mahalle Muhtarları, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti eski İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün katılımcılara bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda katılımcılara Demirci Belediyesinin yatırımları ve Demirci’ye kazandırılan yatırımların yer aldığı film izletildi.

Tanıtım filminin izletilmesinin ardından Başkan Selçuk, salona sığmayan kalabalığa hitap etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı konuşmada ” Göreve geldiğimiz günden bugüne Demirci’mize sayısız hizmetler kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhur İttifakı gücü ile dur durak demeden çalıştık. Şehrimize eğitimden, spora, çok amaçlı salonlardan, çiftçimiz ve üreticimiz için yatırım ve hizmetler yaptık. 7/24 görev anlayışı, gönül belediyeciliği şiarı ile Demirci’mize hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Programımıza uzaktan yakından yoğun bir katılım sağlayan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum “dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu