Ajans Demirci

Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Demirci’yi Mest Etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Demirci’yi Mest Etti
310 views
08 Kasım 2023 - 14:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yazar ve Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, Demirci’de öğrenciler, gençler ve vatandaşlara muhteşem anlatımı ile unutulmaz bir program gerçekleştirdi.

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında Yazar ve şair Nurullah Genç, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda “Bu Dünya’ya Ne Gerek ?” konulu konferansa katıldı.

Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç konferansta, Milletleri ayakta tutan en büyük unsurlardan birisi dildir. Dil elimize aldığımız sözlüklerdeki anlamlardan daha fazlasıdır. Sözlüklerdeki anlamlar kısacıktır. Ama bir kelimenin tarihi bir arka planı vardır. Bu bayrak sadece Türkiye Cumhuriyeti’mizin bayrağı değil, bütün İslam aleminin bayrağıdır. Siz sadece bayrak deyip geçemezsiniz arkasında çok büyük bir tarih vardır. Kıymetli gençler nerede yazarsanız yazın bizim dilimizi kullanın. Bizim dilimizden kelimeler öğrenin ve kullanın. Amerika 70 milyon Kızılderili yerlinin kemikleri üzerine kurulmuş bir devletin adıdır. Batı medeniyeti alan medeniyettir vermez, yıkan medeniyettir yapmaz. Bunlardan bize fayda yok. Bizden gelecek o fayda kendimizdedir. Daha bir kaç gün önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı toplantısında söyledi. Dünya bizi bekliyor. Bizim adaletimizi bekliyor. Türkiye İslam dünyasının ve mazlum dünyanın ve masum dünyanın ayakta kalmış minaresinin adıdır “dedi.

Yazar Prof. Dr. Nurullah Gennç konferansta Gazzede yaşanan zulümlerden bahsederken salonda katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaklaşık 2 saat süren konferansın sonunda Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’e teşekkür ederek halı takdim ettiler.

Şair Prof. Dr. Nurullah Genç programın sonunda kendisinin kaleme aldığı ” Uyan Artık Yiğidim “ adlı şiirini okudu.

Programın ardından Demirci Belediyesi tarafından konferansa katılan gençlere ve vatandaşlara Oktay Sinanoğlu’nun Bye Bye Türkçe kitabı hediye edildi.

Konferansa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Barış Kayar ve İlçe Protokolü de katıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu