Ajans Demirci

Demirci Belediyesinden Yürekleri Isıtan Çalışma

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirci Belediyesinden Yürekleri Isıtan Çalışma
317 views
25 Ocak 2022 - 13:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci’de kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken, belediye ekipleri doğadaki canlıların yiyecek bulma sıkıntısı yaşamaması için et, buğday, bayat ekmek ve arpa kırması bırakıldı.

Demirci’de hafta sonundan bu yana ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini sürdürüyor.

İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerde fırtına ile birlikte sıcaklık  eksi 15 derecelere kadar düşüyor.

Demirci Belediyesi ekipleri de karla mücadele ve yolların bu tutmaması için tuzlama çalışmalarının yanı sıra doğadaki canlıları da unutmadı.

Ekipler zorlukla kar kalınlığının 50 santimetreyi aştığı başalan, büyük yayla ve demirci dağı mevkilerine doğadaki canlıların aç kalmaması için belirli noktalara et, kemik, buğday, bayat ekmek ve arpa kırması bıraktı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada “ Kış şartları içinde çetin geçiyor. Belediyemiz olarak vatandaşlarımızın ulaşımda zorluk yaşamamaları için kar yağışının başladığı ilk günden bugüne gece gündüz demeden sahadayız. Özellikle gece saatlerinde soğuk ve fırtına etkili oluyor. Belediyemiz olarak doğada yaşayan canlılarımızın aç kalmaması için belirli aralıkla ekiplerimiz tarafından kar yağışının etkili olduğu dağlık kesimlere hayvanlarımız ve kuşlarımız için yiyecek bırakıyoruz. Ağır kış şartlarının devam ettiği sürece bu çalışmayı sürdüreceğiz ” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu