Ajans Demirci

Demirci’de Evlat Sevinci Yaşayan Ailelere Bebek Seti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirci’de Evlat Sevinci Yaşayan Ailelere Bebek Seti
440 views
26 Kasım 2021 - 9:29
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci’de Belediye Başkanı Selami Selçuk’un eşi Güzide Selçuk, ilçede evlat sevinci yaşayan ailelere belediye tarafından hazırlanan ‘Yeni doğan bebek seti’ hediye ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçe merkezi ve mahallelerde dünyaya gelen bebekler için yeni doğan bebek seti armağan ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk’un eşi Güzide Selçuk’ta evlat sevinci yaşayan aileleri evlerinde ziyaret ediyor.

“Hoş geldin Bebek” kampanyası ile ilçe merkezinde ve mahallelerinde dünyaya gelen tüm bebeklere içerisinde bebek kundağı, bebek taşıma çantası, bebek şampuanı, ıslak mendil, bebek bezi gibi malzemelerin yer aldığı yeni doğan bebek seti hediye ediliyor.

Güzide Selçuk ziyaretleri kapsamında Akıncılar Mahallesinde Mehmet ve Esra Topaloğlu, Muhammet ve Şeyma Çetintaş, Fatih Mahallesinde Ahmet ve Büşra Karagöz ve Beyazıt Mahallesinde Halil ve Gülbeyaz Çetintaş’ı evlerinde ziyaret ederek yeni doğan bebek seti hediye etti.

Evlat sevinci yaşayan aileleri tek tek tebrik eden Güzide Selçuk, “Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı ile Başkanımız Selami Selçuk’un hediyesini ailelerimize ulaştırıyoruz. Onları hem evlerinde ziyaret ediyor, hem de yeni doğan bebek setlerini veriyoruz. Rabbim dünyaya gözlerini açan her evladımıza uzun ömür ve bahtını açık eylesin. Ailelerimizin her daim yanındayız ” dedi.

Güzide Selçuk’un bebek evi ziyaretlerine, Münevver Danışan, Belediye Personeli Azize Güler de eşlik etti.

Demirci Belediyesinin son 7 yılda ilçede bebek sevinci yaşayan 2 Bin 500 aileye yeni doğan bebek seti hediye ettiği öğrenildi.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu