Ajans Demirci

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Demirci’de Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirci’de Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası
140 views
01 Haziran 2023 - 13:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler Tenis Türkiye şampiyonası Manisa’nın Demirci ilçesinde başladı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Demirci ilçesinde 4 kapalı, 2 açık olmak üzere toplam 6 kortta başlayan turnuvaya İstanbul, İzmir, Ankara, Hakkari, Bitlis, Mardin, Tokat, Amasya, Mersin, Antalya, Batman, Siirt, Tunceli, Kastamonu, Çorum ve Burdur illerinden 70 kız, 85 erkek olmak üzere 155 sporcu katılıyor.

5 gün sürecek olan turnuvada 30 takım dereceye girebilmek için yarışacak.

Demirci Tenis kortlarında gerçekleştirilen açılış seremonisine Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular katıldı.

Açılış töreninde konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Demirci Kaymakamı Adem Kaya “ Halının, sporun ve eğitimin başkentinde güzel bir spor organizasyonu düzenliyoruz. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Spor Müdürlüğümüz işbirliği ile güzel spor organizasyonlarına imza atıyoruz. Türkiye’nin farklı illerinden 155 sporcu okul sporları tenis Türkiye şampiyonasına katılıyor. Sporcularımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Tunceli’den turnuvaya katılan Ekin Uluç yaptığı açıklamada “ 10 yıldır tenis oynuyorum. Birinciliklerimiz var. Okul sporları şampiyonasında da hedefimiz birinci olmak. Demirci’de tesisler çok güzel. Yaşanılabilir bir şehir “dedi.

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesinden turnuvaya katılan Ayşe Göktekin” 6 aydır tenis spor ile ilgileniyorum. Türkiye final maçlarına geldik. Hedefimiz kazanmak. Demirci çok güzel bir yer. Tesis imkânları çok güzel “ dedi.

Mardin Midyat Spor Kulübünden İzzettin Atalay “ Hafta sonu turnuvalarında derecelerim var. 6 yıldır tenis oynuyorum. Tesisler çok güzel. Özellikle balon kortlar mükemmel. 4 kişi katılıyoruz. Hedefimiz iyi bir derece ile ayrılmak “ dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu