Ajans Demirci

Başkan Kara’dan Demirci’ye Yeni Bir Hizmet

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Kara’dan Demirci’ye Yeni Bir Hizmet
265 views
20 Ağustos 2024 - 12:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Manisa’nın Demirci ilçesinde Demirci Belediyesi öncülüğünde aşevi kuruluyor.

Demirci Belediyesi öncülüğünde başlatılan Demirci Aşevi projesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kızılay koordinasyonunda yürütülecek.

Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Erkan Kara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, Kızılay Genel Merkez Sosyal Hizmet Müdürü Suat Çakmak, Demirci Kızılay Yöneticileri Ali Özkahraman ve Basri Başin’in katıldı.

Akıncılar Mahallesinde atıl vaziyette bulunan bina sil baştan yenilerek Demirci Aşevi olarak hazırlanması, günlük 200 kişiye sıcak yemek ikramının evlere ulaştırılması planlanırken, gıda kontrollerinin de günlük olarak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce yapılacak.

BAŞKAN ERKAN KARA “ KİMSESİZ VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Demirci’miz için güzel bir projeye daha adım attık. Bu anlamda yıllarca ilçemize hizmet verecek aşevi projemiz için ilgili kurumlarımızla toplantımızı yaptık. Akıncılar mahallemizdeki atıl vaziyette binayı hızla restore ederek kısa zaman da Demirci Aşevi olarak hizmete sunma hedefindeyiz. Biz yöneticilere düşen görev şehrimize ve vatandaşımıza her anlamda hizmet sunmak. Demirci Aşevi hizmete girdiğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ve Kızılay’ın koordinasyonda tüm işlevini belediyemizin üstleneceği bir çalışma ile ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımızın hanelerine sıcak yemek ikramı yapacağız “dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu