Ajans Demirci

Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Demirci Tanıtım Gezisi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Demirci Tanıtım Gezisi
293 views
05 Ekim 2022 - 15:09
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Demirci Belediyesi kent konseyi tarafından ilçemize bu yıl gelen eğitim fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenlendi.

5 Ekim Çarşamba günü Demirci Belediyesi Kent Konseyince, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesine bu yıl gelen 1. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan oryantasyon gezisi kapsamında ilk olarak Özkul Halı fabrikası ziyaret edilerek halı dokuma ve çalışmaları tanıtıldı.

Halı fabrikası ziyaretinin ardından öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyarette Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya tarafından öğrencilere kurumun verdiği kurs ve eğitim faaliyetleri anlatıldı.

Gençlik Merkezini de ziyaret eden öğrenciler burada İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz tarafından merkezde yapılan gençlik faaliyetleri, kütüphane ve bilgisayar odaları tanıtıldı.

Demirci Belediyesi Kent Konseyi ve öğrenciler daha sonra Demirci Belediyesi E-Spor merkezini ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, öğrencilere ilçe hakkında ve belediyenin gençlere yönelik verdiği hizmetleri anlatırken, e-spor merkezini de tanıttı.

Öğrenciler daha sonra Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç Kamp alanına geçtiler.

Burada Zafer Kalkınma Ajansı projesi kapsamında Demirci Belediyesince gerçekleştirilen kır lokantası, bungalov evleri ve kamp alanı tanıtıldı.

Demirci Akıncıları anıtına da çıkan öğrencilere burada Demirci Akıncıları derneğini temsilen, Demirci Belediyesi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Rıza Yılmaz tarafından da Kurtuluş savaşında düşmana karşı amansızca mücadele veren Demirci Kaymakamı İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları anlatıldı.

Demirci Akıncıları anıtındaki programın ardından öğrencilere sarıçayır da Demirci Belediyesince ikramlar yapıldı.

Tanıtım gezisine katılan öğrencilere teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Kenan Karaman, gezinin düzenlemesine destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk’a, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Çetin’e ve ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu